Jake Lloyd har inte haft det lätt.

Hej!

Det finns en intervju med Jake Lloyd som nu florerar på the interwebz, Jake är barnskådisen som spelade Anakin Skywalker i episod 1 i Star Wars. I videon berättar han lite om vad han har haft för sig och sina tankar kring inspelningen, tråkigt nog så verkar han ha fått en hel del skit under hela sin skolgång. Är det bara jag eller verkar det vara ett väldigt hårt klimat i skolorna i USA? Lloyd beskriver sina plågoandar väldigt ironiskt,det är en intressant intervju och samtidigt lite sorglig.

Junot Diaz´ karaktär Oscar Wao beskriver High School i stil med att: Det är ett enda långt gatlopp där unga utvecklingsstörda män slår på en med stora trubbiga påkar.

Jag undrar hur mycket talang och livslust som kvävs redan i skolan?

/karl

Annonser

3 thoughts on “Jake Lloyd har inte haft det lätt.

  1. Linus skriver:

    Ja, man blir nästan lite illa berörd när man ser den här intervjun. Jag minns att jag satt och verkligen hatade honom som snorungen som tillsammans med Jar Jar förstörde Phantom Menace. Men hatet satte sig plötsligt i halsen … Han verkar både sympatisk och väldigt bra på att formulera och uttrycka sig för sin ålder.

  2. drommarnasberg skriver:

    Visst är det så! Inte så kul att bli verbalt lynchad av 50 miljoner nördar, vi får helt enkelt fokusera på Jar Jar i framtiden.

  3. Jag håller med. Sluta hacka på kilen. Det är George Lucas som suger…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s