Läskoma.

Har ni någras tips på hur du kommer ur en riktig svacka i sitt läsande? Jag har hållt på med Terry Pratchetts Unseen Academicals i flera veckor nu, en oändligt lång läsperiod för mig.

Jag behöver antingen något bra knep eller ett tips på en riktigt bra bok! Segheten har nog att göra med mörkret också, jag läser  mest på tågstationer, i tåget och på lunchen. Nu när det är så mörkt så orkar jag på min höjd läsa serier och spela Doodle jump.

 Jag skulle vilja bli bortblåst av en läsupplevelse i samma stil som när jag för första gången läste George RR Martin, Mievillé eller The Windup Girl av Paulo Bacigalupi.

Det kanske kommer något riktigt bra snart?

3 tankar om “Läskoma.

 1. rymdolov skriver:

  Under sådana perioder går det utmärkt att ägna sig åt kringaktiviteter. På fandom.se:s diskussionsforum finns det, t ex, en tråd om den bästa sf- och fantasylitteraturen sen 1990. Ta och klura ut vad du skulle rekommendera och skriv där! Alltid leder det till någon diskussion, eller en rekommendation som visar sig vara nästa stora läsupplevelse!

  Se http://fandom.se/forum/viewtopic.php?f=1&t=1760

  🙂

 2. drommarnasberg skriver:

  Bra tips!

  /karl

 3. åka skriver:

  Ah, det här har jag grunnat en del på på sistone. Jag tror att en del av hemligheten är att faktiskt avsätta tid för att verkligen försjunka i en bok när man påbörjar den, så att man ger den en riktigt god chans. Fast det finns ju många andra saker det hänger på också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s