Mer om American Gods som tv-serie.

Läser i en artikel från The Hollywood Reporter att Tom Hanks produktionsbolag Playtone Productions ska producera American Gods för HBOs räkning. Gaiman är involverad som executive producer och manusförfattare. Anmärkningsvärt är att serien är tänkt att löpa över sex säsonger där varje säsong består av 10-12 en timme långa avsnitt. Räcker verkligen materialet verkligen till det? Vi pratar trots allt om endast en medellång roman här.

Serien ska utvecklas runt frasen: ”Are you a god if no one believes in you?”. Kanske är det så att det är tänkt att Gaiman ska utöka den befintliga romanen med nyskrivet material? Vore inte det en smaskig karamell? Sen finns ju den besläktade, och i min mening mycket roliga Anansi Boys att plocka material från. Varje säsong kommer att ha en budget på maffiga 35-40 miljoner dollar. Spännande utveckling att se fram emot.

/Den Mörke Lorden

3 tankar om “Mer om American Gods som tv-serie.

 1. emelie skriver:

  ”Neil Gaiman:
  And for those asking, No, 6 years of AMERICAN GODS on TV doesn’t mean just the 1st book. It means I need to write the 2nd now, for a start.”

  Yey! (:

  ps. förstår inte varför alla tycker att anansi boys är så rolig? jag tyckte den var fånig och rätt tråkig, för att vara en bok av gaiman iaf…

 2. drommarnasberg skriver:

  EN till bok!! Tjitt! Har du en källa på det? Ascoolt. Anansi Boys är inte lika bra, håller med. /Karl

 3. emelie skriver:

  Minst en till bok! 😀 Han skrev det på sin twitter den 13e juni men jag vet inte hur man länkar till ett enstaka twitterinlägg tyvärr :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s